Google hirdetéskezelés

Google hirdetés kezelése

Szeretne olyan sikeres Google Adwords hirdetési kampányt felállítani, mint ez?

Egy sikeres Google hirdetés kezelés története. A Covid-19 hatása valószínűleg jelentős változást váltott ki a vásárlási szokásokban, de ez nem jelenti azt, hogy az emberek abbahagyták a kiadásokat. Éppen ellenkezőleg, az online vásárlás bizonyos ágazatokban gyorsan növekedett. A kampanyugynokseg.hu alkalmával örömmel oszthatjuk meg egy nemrégiben sikeres Google Adwords hirdetési kampányunk eredményeit.

Gondoskodtunk arról, hogy egyik ügyfelünk, egy online szőnyegkereskedő maximalizálja hirdetési kiadásait az értékesítés jelentős növelése érdekében. Vessen egy pillantást a következő statisztikákra, különös tekintettel a hirdetési kiadások rendkívül fontos megtérülésére (ROAS). Egyszerűen fogalmazva: ez a Adwords-hirdetésekből származó összes bevétel elosztva a teljes hirdetési kiadással. Minden 64 forint után, amelyet ügyfeleink a reklámra költöttek, 10.000 Ft-ot eredményeztek értékesítésben. Kattintási költség (CPC) = 37 Ft volt. Az átlagos vásárlói vásárlás = 17490 Ft volt. Maximalizálja nyereségét a kampanyugynokseg.hu csapata több közönségcsoportot célozott az Adwords-ön keresztül, és örültek az eredményeknek. 2020 áprilisában ügyfelünk legalacsonyabb megtérülése a hirdetési ráfordítások minden 64 forintja alapján 6000 forint volt, míg a legmagasabb a 20.000 forint volt. A kimutatáson is látható, hogy az egy nap alatt elköltött 64.000 Ft után több, mint 1 millió forint bevétele keletkezett.

Nem kétséges, hogy a Covid-19 világjárvány rendkívül nagy kihívást és nehézségeket okozott néhány vállalkozás számára. Az emberek azonban több időt töltenek online. Ez tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy egy potenciális ügyfelet egy jól végrehajtott Google Adwords hirdetési kampány segítségével megcélozzon, hogy felhívja a figyelmet márkájára, és megkapja ezeket a konverziókat. Nincs ok, amiért nem élvezheti ugyanazt a sikert, mint online szőnyegkereskedőnk és más ügyfeleink.

Ijesztő feladatnak tűnhet, hogy egy Adwords hirdetési ügynökség támogatása nélkül, meg kell ismernie a ROAS-t a CPC-ből és a CTR-ből. Itt lépünk mi be. A kampanyugynokseg.hu-nál ismerjük magunkat, és motiváltságunkat. Szeretjük az adatok értékelését, a jó eredmények elérését. Tudjuk, hogy a célzott online hirdetés milyen előnyökkel járhat az Ön üzleti típusa számára. Fontos, hogy megfelelő kezekben legyen a Google Adwords hirdetések kezelése.

Ha egy Google Adwords-ös hirdetési kampány futtatására gondol, akkor ez lehet a legjobb alkalom, hogy megtörténjen. Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36704283700 telefonszámon egy beszélgetés, tanácsadás céljából. Részletesebben feltárjuk az Ön helyzetét, megtervezzük kampányát és eredményeket hozunk, a legjobbakat!

Call Now Button