Mit kínálhat AdWords-kampányában, ami ellenállhatatlan?

Google hirdetések

Hogyan lehet kitűnni az összes többi hirdetés közül, amelyeket látni fog a keresési eredményekben?

A válasz legyen ellenállhatatlan ajánlata, amely a következő 4 alkotóelemből áll:

A. Érték

A termékének vagy szolgáltatásának értékesebbnek kell lennie, mint az ár. Ez az alapvető marketing alapja. Ez nem azt jelenti, hogy ajánlatának olcsónak kell lennie. Csak egyértelműen meg kell határoznia azt az értéket, amelyet a termék vagy szolgáltatás nyújt az ügyfelének, és győződjön meg arról, hogy ez meghaladja a a többi hasonló termék értékét.

B. Hihetetlen

Ha olyan ajánlatot tesz, amely túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor az nem feltétlenül vezet sikerhez. Tehát meg kell adnia hiteles okát ajánlatának, hogy elérhesse a célját.

Például, ha speciális eladást folytat, akkor meg kell adnia egy okot, hogy miért kínál ilyen nagy árengedményt. Ennek oka lehet: leltárkészlet, év végi eladás, évforduló megünneplése, új üzlet megnyitása, születésnapja és így tovább. Ezek rendkívül fontos érvek, melyek egyértelműnek is tűnhetnek, mégis követendő példa.

C. Csökkentse vagy fordítsa előnyére a kockázatot

Mindenki fél attól, hogy online rosszul jár, elveszik a pénze, nem térül meg a befektetése. Pénz visszafizetési garancia az egyik legjobb taktika az ügyfelek kockázatának minimalizálására. A pénz-visszafizetési garancia során minden kockázatot vállal vállalkozása számára a kiváló szolgáltatás nyújtása érdekében, különben az összes pénzt vissza kell fizetnie az ügyfélnek.

Amikor csak lehetséges, mindig azt javaslom, hogy adjon valamilyen garanciát ajánlatába. Javítja a válaszadási arányt, és ez egy újabb nagyszerű módja annak, hogy megkülönböztesse magát a versenytársaitól!

D. Felhívás cselekvésre (call to action)

Az egyik általános iskola művészeti tanára egyszer fantasztikus tanácsokat adott nekem, amikor osztályt tanított. Azt mondta nekem, hogy mindig használd az egyszerű módszert!

Ha azt akarja, hogy az ügyfél felhívja kristálytisztává és egyszerűvé kell tennie a hívás fontosságát. Használjon határozott cselekvési felhívást!

Ezen összetevők segítségével elérheti, hogy hatékony kampányt folytathasson a versenytársaiénál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük